Blogeissa kiertää omituisuuksia paljasteleva meemi ja minut haastoi Ziina.
Tässä paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Tätä piti ihan miettiä tarkkaan sillä eihän minun tapani ole omituisia. :)

1. Vessapaperirullan pitää olla oikeinpäin telineessä, siis niin että paperi tulee rullan ulkopuolelle roikkumaan, ei siis seinän puolelle. Joskus korjailen vierailulla rullia oikeinpäin.

2. Peiton pitää olla oikeinpäin kun menen nukkumaan siis se aukko mistä peiton saa lakanan sisään pitää olla varpaita kohti.

3. Varpaat pitää olla paljaana kun laitan nukkumaan, unisukkia en osaa käyttää ja makuupussissa nukkuminen on kidutusta. Ja yleensä peittokaan ei saa olla varpaitten päällä. Jos on kumminkin kylmä ja peitto on pakko laittaa varpaitten päälle, en voi vetää peittoa "korviin" vaan käsivarret pitää olla reilusti peiton päällä.

4. Parvekkeen oven puukaihdin pitää olla yöllä kiinni. Ärsyttää kun mies jättää sen auki tai ylös. Ei sillä kiinni että sieltä ketään kattelis kun on toinen kerros vaan siksi että minua ärsyttää suunnattomasti valo joka sieltä tulee, vaikka sama valo tulee olohuoneen ja keittiön ikkunoista, joiden verhoja ei pidetä kiinni.

5. En voi olla huoneessa missä on kaikki verhot ja ovet suljettu. Monestikkin johonkin koululuokkaan kun menen availen verhot. Kotona makuuhuoneitten ovet eivät saa olla kiinni, ainakaan yhtä aikaa.

Haasteen nakkaan eteenpäin; Xanna, Ninni, Siniset silmukat, Elämän suola ja Distant knitter

Toivottavasti pääsevät vastaamaan....